...

17 Ιουλίου 2020

Αγαπητοί Κύριοι και Κυρίες,

Στη Spyrou Skopelos Experience, παράλληλα με την ευχάριστη διαμονή, απόλυτη  προτεραιότητά μας αποτελεί η υγεία και η ασφάλειά σας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, υπό το πρίσμα της εξελισσόμενης κατάστασης του COVID-19, εστιάζουμε στην υγεία και την ασφάλεια όλων των φιλοξενουμένων και των εργαζομένων μας, χωρίς να παραβλέπουμε την ποιότητα της εμπειρίας σας, όταν διαμένετε μαζί μας.

Ευτυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί περίπτωση κρούσματος Κορωνοϊού στο νησί της Σκοπέλου.

Παρακολουθούμε στενά τις κατευθυντήριες γραμμές των κορυφαίων εμπειρογνωμόνων στον τομέα της υγείας, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ελληνικής κυβέρνησης. Έχουμε λάβει όλα τα  μέτρα ασφαλείας, ενισχύοντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, τόσο στη διαμονή όσο και στα επισιτιστικά τμήματα.

Πέραν όλων των μέτρων που λαμβάνουμε για την δική σας διασφάλιση, σημαντική είναι η κατανόηση και η δική σας προσπάθεια για την τήρηση των κανόνων υγιεινής και προστασίας.

 

Πολιτική Ακύρωσης για μελλοντικές κρατήσεις

Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, θέλουμε να σας εγγυηθούμε ότι βρισκόμαστε δίπλα σας. Προσφέρουμε ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια για όλα τα ξενοδοχεία της Spyrou Skopelos Experience. Σε απάντηση των μεταβαλλόμενων συνθηκών της αγοράς, εφαρμόζουμε τις παρακάτω πολιτικές:

  • Για μόνο νέες κρατήσεις(από τις 20 Απριλίου 2020) για οποιαδήποτε μελλοντική ημερομηνία άφιξης μετά την 1η Ιουνίου 2020 (συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων με προκαταβολή ή/και προπληρωμένων κρατήσεων ή/και μη επιστρέψιμων κρατήσεων), παρέχουμε τη δυνατότητα πλήρους αλλαγής ή ακύρωσης χωρίς χρέωσημέχρι και 21 ημέρες πριν από την άφιξη.
  • Μόνο για αυτές τις νέες κρατήσεις(από τις 20 Απριλίου 2020), αποφασίσαμε να μην κάνουμε χρήση του πρόσφατου Κυβερνητικού Νόμου (ΠΝΠ με ΦΕΚ A’ 84/13.4.2020), που αφορά στην έκδοση Πιστωτικού Σημειώματος.

Η Ελλάδα ήταν μία από τις πρώτες χώρες που έλαβαν αυστηρά προληπτικά μέτρα. Έτσι, κατέγραψε από τις λιγότερες περιπτώσεις κρουσμάτων του COVID-19 στον κόσμο. Η χώρα έχει αποσπάσει την αναγνώριση της διεθνούς κοινότητας ως μια από τις πλέον σοβαρές στην αντιμετώπιση του ιού. Επωφεληθείτε από την πολιτική Κάντε κράτηση τώρα και Ακυρώστε Αργότερα. Έτσι, θα μπορείτε να είστε μεταξύ εκείνων που θα εξασφαλίσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με μειωμένες τιμές.

Πράττουμε ο,τι είναι εφικτό για να προσφέρουμε μια ασφαλή, ξέγνοιαστη και ευχάριστη εμπειρία διακοπών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα στη φιλόξενη Σκόπελο.

Παρακαλούμε ενημερωθείτε εδώ σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας που εφαρμόζουμε στο Skopelos Holidays Hotel

Ας μείνουμε όλοι αισιόδοξοι και ασφαλείς.

Γεώργιος ΜΙΧΑΛΗΣ
Γενικός Διευθυντής της Spyrou Skopelos Experience

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.