Μεταφορά από το αεροδρόμιο της Σκιάθου στο Skopelos Holidays Hotel & Spa

Κάντε κράτηση δωματίου και παράλληλα κλείστε τα αεροπορικά σας εισιτήρια μέσα από την ιστοσελίδα μας στις καλύτερες τιμές.

 

ΚΡΑΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 

 

Η “Spyrou Skopelos Experience” απλουστεύει το ταξίδι σας και οργανώνει υπηρεσία ιδιωτικής μεταφοράς από το αεροδρόμιο της Σκιάθου (JSI) έως το Skopelos Holidays Hotel & Spa (μετ’ επιστροφής).


Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει
:

  • Ιδιωτική μεταφορά από το αεροδρόμιο της Σκιάθου προς το λιμάνι της Σκιάθου στην τιμή των €15 ανά άτομο (>2 ετών), ανά διαδρομή.
  • Δωρεάν μεταφορά από το λιμάνι της Χώρας Σκοπέλου ή του Αγνώντα στο Skopelos Holidays Hotel & Spa, κατά την άφιξη και αναχώρησή σας.
  • Εναλλακτικά, ιδιωτική μεταφορά από/προς το λιμάνι Γλώσσας (Λουτράκι) προς/από το Skopelos Holidays Hotel & Spa στην τιμή των €100 ανά διαδρομή για μέγιστο αριθμό 4 ατόμων, κατά την άφιξη και την αναχώρηση σας.

 

Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε μαζί μας τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν την άφιξή σας ώστε να οργανώσουμε την ιδιωτική μεταφορά σας, στο email: holidays@skopeloshotels.eu ή στο τηλέφωνο: 210 6919111 (ext.: 1)

 

Στην παραπάνω υπηρεσία δεν συμπεριλαμβάνεται η ακτοπλοϊκή σύνδεση για την οποία διατίθεται μεγάλη ποικιλία μέσων (Ferry Boat, Υδροπτέρυγα, Καταμαράν, Θαλάσσια Ταξί). Απλά επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας.