Μεταφορά από το αεροδρόμιο της Σκιάθου στο Skopelos Holidays Hotel & Spa

Κάντε κράτηση δωματίου και παράλληλα κλείστε τα αεροπορικά σας εισιτήρια μέσα από την ιστοσελίδα μας στις καλύτερες τιμές.

 

ΚΡΑΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 

 

Η “Spyrou Skopelos Experience” απλουστεύει το ταξίδι σας και οργανώνει υπηρεσία ιδιωτικής μεταφοράς από το αεροδρόμιο της Σκιάθου (JSI) έως το Skopelos Holidays Hotel & Spa (μετ’ επιστροφής).


Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει
:

  • Ιδιωτική μεταφορά από το αεροδρόμιο της Σκιάθου προς το λιμάνι της Σκιάθου στην τιμή των €13 ανά άτομο, ανά διαδρομή.
  • Δωρεάν μεταφορά από το λιμάνι της Χώρας Σκοπέλου στο Skopelos Holidays Hotel & Spa και αντίστροφα, κατά την άφιξη και αναχώρησή σας.
  • Εναλλακτικά, ιδιωτική μεταφορά από το λιμάνι Γλώσσας (Λουτράκι) στο Skopelos Holidays Hotel & Spa στην τιμή των €50 ανά διαδρομή για μέγιστο αριθμό επιβατών στο όχημα 3 ενηλίκων (ή 2 ενηλίκων και 2 παιδιών σε περίπτωση οικογένειας).

 

Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε μαζί μας τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν την άφιξή σας ώστε να οργανώσουμε την ιδιωτική μεταφορά σας, στο email: bookings[@]skopeloshotels.eu ή στο τηλέφωνο: 210 6919111.

 

Στην παραπάνω υπηρεσία δεν συμπεριλαμβάνεται η ακτοπλοϊκή σύνδεση για την οποία διατίθεται μεγάλη ποικιλία μέσων (Ferry Boat, Υδροπτέρυγα, Καταμαράν, Θαλάσσια Ταξί). Απλά επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας κι εμείς θα σας βοηθήσουμε με την έκδοση των εισιτηρίων.

Για τη διευκόλυνσή σας ακολουθούν ενδεικτικές τιμές:

  BOAT TYPE PRICE
SKIATHOS – GLOSSA per person EXP.SKIATHOS (Ferryboat) €6,50
SKIATHOS – CHORA SKOPELOS per person EXP.SKIATHOS (Ferryboat) €12,00
SKIATHOS – GLOSSA per person PROTEUS (Ferryboat) €5,50
SKIATHOS – CHORA SKOPELOS per person PROTEUS (Ferryboat) €9,50