...

Μεταφορά από το αεροδρόμιο της Σκιάθου στο Skopelos Holidays Hotel & Spa

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορά από το λιμάνι της Σκοπέλου στο Skopelos Holidays Hotel & Spa και αντίστροφα

Με την κράτηση δωματίου στο Skopelos Holidays Hotel & Spa, έχετε δωρεάν μεταφορά από το λιμάνι της Σκοπέλου προς το ξενοδοχείο και αντίστροφα, από το ξενοδοχείο προς το λιμάνι της Σκοπέλου.

Επιπλέον, υπάρχει υπηρεσία μεταφοράς από/προς το Skopelos Holidays Hotel & Spa προς/από το λιμάνι της Χώρας Σκοπέλου, 3 φορές την ημέρα.

Κάντε κράτηση δωματίου και παράλληλα κλείστε τα αεροπορικά σας εισιτήρια μέσα από την ιστοσελίδα μας στις καλύτερες τιμές.

 

ΚΡΑΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 

 

Η “Spyrou Skopelos Experience” απλουστεύει το ταξίδι σας και οργανώνει υπηρεσία ιδιωτικής μεταφοράς από το αεροδρόμιο της Σκιάθου (JSI) έως το Skopelos Holidays Hotel & Spa (μετ’ επιστροφής).


Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει
:

  • Ιδιωτική μεταφορά από το αεροδρόμιο της Σκιάθου προς το λιμάνι της Σκιάθου στην τιμή των €20 ανά άτομο (>2 ετών), ανά διαδρομή.
  • Δωρεάν μεταφορά από το λιμάνι της Χώρας Σκοπέλου ή του Αγνώντα στο Skopelos Holidays Hotel & Spa, κατά την άφιξη και αναχώρησή σας.
  • Εναλλακτικά, ιδιωτική μεταφορά από/προς το λιμάνι Γλώσσας (Λουτράκι) προς/από το Skopelos Holidays Hotel & Spa στην τιμή των €100 ανά διαδρομή για μέγιστο αριθμό 4 ατόμων, κατά την άφιξη και την αναχώρηση σας.

 

Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε μαζί μας τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν την άφιξή σας ώστε να οργανώσουμε την ιδιωτική μεταφορά σας, στο email: holidays@skopeloshotels.eu ή στο τηλέφωνο: 210 6919111 (ext.: 1)

 

Στην παραπάνω υπηρεσία δεν συμπεριλαμβάνεται η ακτοπλοϊκή σύνδεση για την οποία διατίθεται μεγάλη ποικιλία μέσων (Ferry Boat, Υδροπτέρυγα, Καταμαράν, Θαλάσσια Ταξί). Απλά επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.