Μεταφορά από το αεροδρόμιο της Σκιάθου στο Skopelos Holidays Hotel & Spa

Κάντε κράτηση δωματίου και παράλληλα κλείστε τα αεροπορικά σας εισιτήρια μέσα από την ιστοσελίδα μας στις καλύτερες τιμές.

 

ΚΡΑΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 

 

Η “Spyrou Skopelos Experience” απλουστεύει το ταξίδι σας και οργανώνει υπηρεσία ιδιωτικής μεταφοράς από το αεροδρόμιο της Σκιάθου (JSI) έως το Skopelos Holidays Hotel & Spa (μετ’ επιστροφής).


Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει
:

  • Ιδιωτική μεταφορά από το αεροδρόμιο της Σκιάθου προς το λιμάνι της Σκιάθου με κόστος €13 ανά άτομο, ανά διαδρομή.
  • Ιδιωτική μεταφορά από το λιμάνι της Χώρας Σκοπέλου στο Skopelos Holidays Hotel & Spa με κόστος €11 ανά διαδρομή για μέγιστο αριθμό επιβατών στο όχημα 3 ενηλίκων (ή 2 ενηλίκων και 2 παιδιών σε περίπτωση οικογένειας).

Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε μαζί μας τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν την άφιξή σας ώστε να οργανώσουμε την ιδιωτική μεταφορά σας, στο bookings[@]skopeloshotels.eu ή στο 2106919111.

* H παραπάνω υπηρεσία ιδιωτικής μεταφοράς από το αεροδρόμιο της Σκιάθου στο ξενοδοχείο μας παρέχεται για όλους τους πελάτες μας, ανεξάρτητα εάν η κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων έγινε μέσω της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου ή μέσω τρίτου παρόχου. 

* Στην παραπάνω υπηρεσία δεν συμπεριλαμβάνεται η ακτοπλοϊκή σύνδεση και το κόστος της οποίας εξαρτάται από τον τύπο του πλοίου.

Για τη διευκόλυνσή σας ακολουθούν ενδεικτικές τιμές:

 

  ΤΥΠΟΣ ΠΛΟΙΟΥ ΤΙΜΗ
ΣΚΙΑΘΟΣ – ΧΩΡΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ατομικό Ferry Boat € 10,50
ΣΚΙΑΘΟΣ – ΧΩΡΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ατομικό Flying Cat (Catamaran) € 18,00