Κάντε κράτηση δωματίου και παράλληλα κλείστε τα αεροπορικά σας εισιτήρια μέσα από την ιστοσελίδα μας στις καλύτερες τιμές.
ΚΡΑΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η “Spyrou Skopelos Experience” απλουστεύει το ταξίδι σας και οργανώνει υπηρεσία ιδιωτικής μεταφοράς από το αεροδρόμιο της Σκιάθου (JSI) έως το Skopelos Holidays Hotel & Spa (μετ’ επιστροφής).
Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει:
Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε μαζί μας τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν την άφιξή σας ώστε να οργανώσουμε την ιδιωτική μεταφορά σας, στο bookings[@]skopeloshotels.eu ή στο 2106919111.
* H παραπάνω υπηρεσία ιδιωτικής μεταφοράς από το αεροδρόμιο της Σκιάθου στο ξενοδοχείο μας παρέχεται για όλους τους πελάτες μας, ανεξάρτητα εάν η κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων έγινε μέσω της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου ή μέσω τρίτου παρόχου.
* Στην παραπάνω υπηρεσία δεν συμπεριλαμβάνεται η ακτοπλοϊκή σύνδεση και το κόστος της οποίας εξαρτάται από τον τύπο του πλοίου.
Για τη διευκόλυνσή σας ακολουθούν ενδεικτικές τιμές:
ΤΥΠΟΣ ΠΛΟΙΟΥ | ΤΙΜΗ | |
ΣΚΙΑΘΟΣ – ΧΩΡΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ατομικό | Ferry Boat | € 10,50 |
ΣΚΙΑΘΟΣ – ΧΩΡΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ατομικό | Flying Cat (Catamaran) | € 18,00 |