...

Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2021 – 2022 – Εκπτωτικά Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια για Σκόπελο, Σποράδες

Blue Star Ferries – Hellenic Seaways

 

H Εταιρεία μας στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες ανάκαμψης του εσωτερικού τουρισμού της χώρας και ενίσχυσης της τουριστικής δραστηριότητας, καθώς και της νησιωτικής οικονομίας, συμμετέχει στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2021 – 2022, παρέχοντας έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των δικαιούχων του προγράμματος.

Η έκπτωση ισχύει στα εισιτήρια ενός μόνο ταξιδιού μετάβασης και επιστροφής, από 01.08.21 έως 31.07.22, σε όλα τα δρομολόγια εσωτερικού στις γραμμές Κυκλάδων, Δωδεκάνησων, Σποράδων, Β. Α. Αιγαίου, Αργοσαρωνικού και Κρήτης, που εξυπηρετούν τα πλοία της Blue Star Ferries και της Hellenic Seaways.

H παροχή ισχύει με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

 • Ισχύει για κρατήσεις από 08.21.
 • Ισχύει μόνο για εισιτήρια οικονομικής θέσης ή αριθμημένου καθίσματος για όσα πλοία δεν διαθέτουν οικονομική θέση.
 • Ισχύει και στις ενδιάμεσες διαδρομές.
 • Δεν ισχύει για αγορά εισιτήριου ιδιωτικής χρήσης (ΙΧ) οχημάτων.
 • Η παροχή δεν είναι αθροιστική και δεν συνδυάζεται με άλλες εμπορικές εκπτώσεις ή προσφορές.
 • Η έκδοση των εισιτηρίων γίνεται ταυτόχρονα με την κράτηση θέσης.
 • Σε περίπτωση απώλειας των εισιτηρίων, θα ακολουθείται η ισχύουσα πολιτική της εταιρείας μας.
 • Τα εισιτήρια μπορούν να ακυρωθούν, να μεταφερθούν σε άλλη ημερομηνία ή να μετατραπούν σε ανοικτής ημερομηνίας με βάση την ισχύουσα πολιτική της εταιρείας μας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Σε περίπτωση που επιθυμείτε ακύρωση εισιτηρίου, θα πρέπει απαραιτήτως να ακυρωθούν και τα δυο σκέλη του ταξιδιού (μετάβαση και επιστροφή). Σε διαφορετική περίπτωση, ο κωδικός επιταγής ΟΑΕΔ θα εμφανίζεται ήδη χρησιμοποιημένος και δε θα έχετε την δυνατότητα να τον επαναχρησιμοποιήσετε σε μελλοντικό ταξίδι.
 • Ο κωδικός της επιταγής κοινωνικού τουρισμού παύει να ισχύει κατά την έκδοση των εισιτηρίων και δεν δύναται να επαναχρησιμοποιηθεί.
 • Η ημερομηνία λήξης όλων των επιταγών κοινωνικού τουρισμού είναι 31/07/2022και μετά την αναφερόμενη ημερομηνία, καμία επιταγή δεν δύναται να χρησιμοποιηθεί.
 • Η μετάβαση και επιστροφή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί μετά την 31/07/2022.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παροχή της ανωτέρω έκπτωσης είναι η επίδειξη της «Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού – Ακτοπλοϊκής Μετακίνησης», η οποία σας παρέχεται από τον ΟΑΕΔ, τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία, όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο. Η επίδειξη της εκτυπωμένης επιταγής είναι απαραίτητη και στις δύο διαδρομές (μετάβασης και επιστροφής).

Διευκρινίζεται, ότι η έκπτωση «ΟΑΕΔ ΑΜΕΑ 100%» χορηγείται σε άτομα με Ειδικές Ανάγκες, με ποσοστό αναπηρίας 50% και άνω και η έκπτωση «ΟΑΕΔ ΠΑΙΔΙ 75%» σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 10 ετών.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας στο site μας ή εναλλακτικά να απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή στο τμήμα κρατήσεων στο τηλ.: 210 8919800.

Σημείωση της ιστοσελίδας skopeloshotels.eu :

 • Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ λεπτομέρειες για τα συμμετέχοντα καταλύματα της Σκοπέλου:  Rigas Hotel Skopelos και Skopelos Holidays Hotel & Spa. Και τα δύο ξενοδοχεία βρίσκονται στη Χώρα Σκοπέλου – Βόρειες Σποράδες – Μαγνησία.
 • Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ λεπτομέρειες για την ακτοπλοϊκή μετακίνηση των δικαιούχων και των ωφελουμένων μελών του προγράμματος. Εκδίδονται από τους παρόχους (ακτοπλοϊκές εταιρείες) ειδικά εισιτήρια, τα Εισιτήρια Κοινωνικού Τουρισμού.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.