...

Δωρεάν Παροχές

Δωρεάν Μεταφορά

Παρέχεται δωρεάν μετακίνηση από το αεροδρόμιο της Σκιάθου προς τη Σκόπελο μετ’ επιστροφής, με διαμονή τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεων και άνω.  Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Δωρεάν χρήση ξαπλώστρας και ομπρέλας

Το καλοκαίρι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μία μέρα στην παραλία! Η “Spyrou Skopelos Experience” προσφέρει  δωρεάν  ξαπλώστρες και τις ομπρέλες στο Blue Green Bay στην παραλία του  Πάνορμου. Εξαιρούνται οι μήνες Ιούλιος – Αύγουστος.

Δωρεάν Οίνος και Καλάθι με Φρούτα

Οι πολύτιμες στιγμές σας είναι και για εμάς σημαντικές. Σας  προσφέρουμε ένα καλάθι με αφρώδη οίνο και φρούτα με την  άφιξή σας, για το μήνα του μέλιτος ή για γενέθλια.

Δωρεάν Διαμονή για Παιδιά

Για εμάς τα παιδιά είναι χαρά και ευλογία! Προσφέρουμε δωρεάν διαμονή για το πρώτο παιδί (0-12 ή 0-8 ετών) στα ξενοδοχεία μας, σε οποιοδήποτε τύπο δωματίου και για οποιαδήποτε χρονική περίοδο.

Χαλαρώστε και Ξεκουραστείτε

Ανανέωση, κούρες ομορφιάς, χαλάρωση, φροντίδα στη Σκόπελο; Σας προσφέρουμε 20% έκπτωση σε όλες τις υπηρεσίες και θεραπείες  στο Κέντρο ευεξίας του ξενοδοχείου  μας “Skopelos Holidays Hotel & Spa” ανεξάρτητα ποιο από το κατάλυμα που έχετε επιλέξει!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.