...

Πρόγραμμα 2020 “Τουρισμός για Όλους”

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ στο SKOPELOS HOLIDAYS HOTEL & SPA

Το πρόγραμμα “Τουρισμός Για Όλους”, προϋπολογισμού 30 εκατ. Ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για να ενισχύσει τους δικαιούχους ώστε να απολαύσουν διακοπές στη χώρα μας μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους 2020. Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους» ή «Tourism4all» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι, προσφέροντας ειδικές τιμές!

Το πρόγραμμα για το ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στη Χώρα Σκοπέλου των Βόρειων Σποράδων, ισχύει για την περίοδο από 5/8/2020 έως 09/09/2020 και αφορά σε 4 διανυκτερεύσεις.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΩΡΕΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ

Σε όσους δικαιούχους του προγράμματος “Τουρισμός για Όλους” επιλέξουν να κλείσουν τη διαμονή τους από 28/8/2020 έως και 31/12/2020, το Skopelos Holidays Hotel & Spa προσφέρει μια επιπλέον 5η διανυκτέρευση δωρεάν!

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ:

Μονόκλινο Δωμάτιο 30 το άτομο με πρωινό
Δίκλινο Δωμάτιο 27,50 το άτομο με πρωινό
Τρίκλινο Δωμάτιο 24,17 το άτομο με πρωινό

*Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν το φόρο διαμονής € 4,00 ανά διανυκτέρευση, ο οποίος πληρώνεται από τον δικαιούχο στο κατάλυμα.

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ:

€ 30 ανά δικαιούχο, με πρωινό

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

Οι δικαιούχοι υποχρεούνται κατά την άφιξη στο ξενοδοχείο να προσκομίσουν φωτοαντίγραφο εγγράφου ταυτοπροσωπίας δικό τους (ταυτότητα, διαβατήριο, κ.ο.κ.) και των ωφελουμένων εκείνων με τους οποίους πραγματοποιούν κοινές διακοπές (ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια οδήγησης ή οικογενειακά ή ατομικά βιβλιάρια προστατευομένων μελών). Τα φωτοαντίγραφα των εγγράφων ταυτοπροσωπίας παραδίδονται και καταχωρούνται  στο αρχείο του ξενοδοχείου.

 

ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Oριστικό Μητρώο Δικαιούχων – Ωφελουμένων (όπως προέκυψε από την ηλεκτρονική κλήρωση)

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106919111 ή στο bookings@skopeloshotels.eu

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.